Blog over restaurants

Hallo Lieve volgers, 

Vandaag was ik (Spicy) welkom bij René van Patat & More. Deze geweldige culinaire frietzaak zit in de gezellige dorpsstraat van Zoetermeer. Ik volgde René al vanaf het begin maar toch was ik nog steeds niet binnen geweest om zijn heerlijke patatjes met culinaire toppings te proberen. Vandaag was het eindelijk zo ver! Wat is René een spontane man die heel erg veel passie heeft voor zijn zaak en het heerlijke eten wat hij maakt voor zijn gasten! 

 

René in actie !

René snijd zijn eigen frietjes handmatig. En dat proef je! Heerlijke patatjes met schil. Als je hier patatjes hebt geproefd wil je echt nergens anders meer patat eten. Er zijn mensen die speciaal uit Voorschoten bij René komen eten. Dat snap ik ook helemaal, zijn mayonaise alleen al is een heerlijke romige mayo met speciale smaken. Met een pincet legt René met precisie zijn kruiden op de sausjes

En wat dachten jullie van zijn overheerlijke stoofvlees? Oh lieve mensen deze moet je echt gaan proeven. Wat een heerlijke malse, zachte stoof! Het is dan ook niet voor niets één van zijn specialiteiten. Maar ook kan je hier een heleboel speciale kroketjes eten met heerlijke & aparte vullingen. Maar ook hete kip ook één van zijn specialiteiten. 

Neem gewoon eens plaatst op zijn mooie terras met uitzicht op de stationsstraat en laat je verwennen! 

René bedankt, ga zo door met je passie! 

 

Stoofvlees van René

Liefs

Sweet & Spicy