Blog over restaurants

Culinair Zoetermeer 2019

Hai Lieve Volgers,

Elk jaar is er in zoetermeer een geweldig food evenement. Culinair! 3 dagen lang zorgen ze voor de lekkerste hapjes & drankjes. Ook dit jaar was het echt weer geweldig. Dit keer ook de culinaire frietzaak patat&more die mee deed. Erg leuk! Het was weer geweldig opgezet allemaal. Leuke muziek. Heerlijk eten. Heel veel restaurants uit Zoetermeer zijn hier aanwezig om hun prachtige gerechtjes te maken voor je. 

Ik (spicy) was zaterdag aanwezig, helaas wel met regen maar dat mocht de pret niet drukken. Ik stond droog en had heerlijke hapjes & drankjes.

Zo hadden we Indische hapjes & saté van Indofoods. Zelf niet geproefd maar mijn gezelschap vond het heerlijk. Daarbij ook de indische sangria gedronken. Ik vond deze wel lekker maar ik hou toch meer van de echte sangria. Mijn gezelschap heeft een aantal kannen besteld dus die vonden het heerlijk haha In de sangria zit o.a Lychee & gember. 

Ook heb ik een heerlijke oester geproefd van oesters & bubbels. Ook deze smaakte erg goed! Geen bubbels gedronken wel lekkere sauvignon blanc van de bar Norton.

Verder nog een lekkere mojito gedronken van Soso 😋 smaakte heel lekker. Wel jammer dat het in een flesje zat. Een echt mooie cocktail had ik wel wat leuker gevonden maar de smaak was er niet minder om.

Samen met mijn schoonvader hebben we nog een pannetje mosselen gedeeld gemaakt door ROC Mondriaan. Deze waren erg lekker. Ook grote mosselen dus dat was heerlijk! 

Afgesloten met een kaasplankje. Die was voor mij gehaald dus ben een beetje kwijt bij welke zaak die hoorde, ja na een aantal drankjes krijg je dat hè haha.

Het was echt weer een geweldig leuke avond. Enige nadeel vond ik dat je elke keer voor de toilet moet betalen. Ik zou er voor kiezen. 1x De mensen laten betalen en ze dan een stempel geven zodat je de rest van de avond gewoon naar de toilet kan. Maar goed op dat na heb ik weer erg genoten. Het was echt weer een super leuke avond.

Tot volgend jaar! 

Liefs

Spicy