Blog over restaurants

Hai Lieve Volgers

 

Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig bij de Dinnertrain in Zoetermeer samen met mijn schoonouders (van Spicy). Iets nieuws dus wij waren erg benieuwd en het leek ons een hele leuke ervaring.

Wij dachten in eerste instantie half 8 te vertrekken, uiteindelijk werd dit 10 voor 8... Trein zag er leuk uit van binnen mooie gedekte tafels, lampje erbij. Zag er leuk uit.

De entree van de chef was niet echt bijzonder, dat bleek gewoon een glaasje met groente stengels te zijn die je kon dippen in hummus en wat groentechips erbij.... Personeel was ook niet ervaren, serveren ging tafeltje voor tafeltje. Wij waren de 1 na laatste dus eer wij wat te drinken hadden was het half 9.....Daarnaast betaal je voor een glaasje wijn of bier 6 euro. Dat vonden wij allemaal erg duur!

De treinreis was ook geen leuk rondje wat wij dachten maar we reden op en neer van zoetermeer naar Holland spoor toen naar Leiden en weer terug. Trein bleef ook lang staan op bepaalde stukken dus dat viel erg tegen.

Als voorgerecht hadden we allemaal Black Tiger Garnalen maar Sweet had runderlende carpaccio, hij houd niet van vis dus kiest dan altijd voor vleesgerechten. Carpaccio smaakte prima. Tijger Garnalen waren erg klein. Smaakte wel goed met een kleine pittigheid eraan helaas lag het wel op een bed van teveel sla...

Als hoofdgerecht hadden we allemaal pepesan heekfilet, alleen Spicy had dan de kalkoenrollade. Op zich smaakte het goed maar de aardappels waren bijna koud. Het was allemaal niet echt warm meer. Schoonvader had het terug gestuurd en werd wel goed geholpen en heeft goed warm eten terug gehad alleen zat er geen smaak aan....

Als dessert hadden we appel tarte tatin Het zag er niet erg mooi uit soort pannenkoekjes met room. Maar zelf vond ik het wel lekker smaken. Toen het dessert was uitgeserveerd werd er gemeld dat we over 11 minuten in Zoetermeer zouden zijn en dan 60 seconden hadden om allemaal uit te stappen. Dus moest je met een bloedgang je dessert en je wijn achteroverslaan.... Ze hadden zelfs geen tijd om af te rekenen dus de rekening komt per mail....

Het was een leuke ervaring, maar het is erg tegen gevallen voor ons allemaal. Je betaald al een flink bedrag van 55 euro om te eten in de trein en dan vraag je ook nog 6 euro per glas wijn en bier...voor ons was de prijs kwaliteit niet goed. Verder wel een gezellige avond gehad met elkaar maar helaas zullen wij het niet nog een keer gaan doen.

Liefs

Sweet & Spicy