Blog over restaurants

Hallo lieve volgers,

Elk jaar sluiten wij onze vakantie altijd af met een etentje. Dit keer gingen we eten bij Leef Tapas in Nootdorp. Voor ons was dit de aller eerste keer. Wij werden vriendelijk ontvangen en het interieur ziet er ook erg leuk uit. Bij Leef tapas kan je onbeperkt tapas eten zo lang als je wilt. Dus geen 2,5 uur maar lekker de hele avond tafelen. Dat is iets waar we erg van houden! We hadden helaas wel de pech dat er te weinig personeel was (1 kok in de keuken) maar daarvoor boden ze van te voren al excuses voor aan dat het wat langer duurde allemaal. Maargoed we hadden de hele avond de tijd dus dat was voor ons niet zo erg. 

We konden 2 tapas per ronde bestellen dus ik nam eerst de carpaccio en de vitello tonato (kalfsvlees met rode ui, kappertjes en tonijn mayonaise) en natuurlijk een lekker glas sauvignon blanc erbij. Het werd erg leuk geserveerd en het smaakte heerlijk! 

 

Carpaccio & Vitello Tonato

Hierna ging ik voor de Lomo de Res (gebakken ossenhaas met lente ui) en de Coctel de Gamba (Noorse garnalen met avocado & basilicum mayonaise) 

Ook dit was erg lekker! Het werd ook nog redelijk snel geserveerd alleen wij waren ook de eerste gasten, vanaf 19 uur werd het pas drukker. We moesten na deze bestelling dan ook wel elke keer best lang wachten. Maar zoals we al aangaven was dat voor ons niet zo erg zo konden we ook gewoon lekker rustig eten. 

Na dit rondje nam ik de Meljillones (grote mosselen gegratineerd met parmezaan & knoflookolie) en ik nam de Sarten de Pescado (vispannetje). De mosselen vond ik wat aan de taaie kant helaas, het vispannetje was wel weer erg lekker! 

We bestelde nog een lekker wijntje en een biertje, san Miguel en braken de fles water aan op tafel. 

Ik nam nog de Queso Manchego (12 maanden gerijpte schapenkaas) en de pompoensoep met kerrie. Ook dit smaakte heerlijk! 

Als laatst nam ik nog de Portobello gevuld met geitenkaas, echt top! Super lekker deze! Helaas van de portobello geen foto gemaakt omdat het zo lang had geduurd dat we wel naar huis wilde.

Ook Sweet heeft erg genoten van alle tapas. Hij houd wat minder bij wat hij allemaal heeft gegeten. Dat is toch meer mijn kant haha 

Maar ondanks het personeels tekort deze avond, wel erg genoten. Heerlijk gegeten en het personeel was zeer netjes en vriendelijk. Dus we komen graag eens terug wanneer er genoeg koks aanwezig zijn haha.

Personeel van Leef tapas in Nootdorp bedankt voor de leuke avond! 

Liefs

Sweet & Spicy