Blog over restaurants


Eten bij Proeflokaal Bregje!

Hallo allemaal, daar zijn we weer!

 

Afgelopen weekend hebben wij gegeten bij Proeflokaal Bregje in Zoetermeer! Twee keer zelfs vrijdag en zaterdag avond. Eerst met Sweet en daarna met familie Sweet.

Ik heb beide dagen heerlijk gegeten! Proeflokaal Bregje heeft een super leuk concept namelijk een 3 gangen menu kunnen eten voor 15 euro. Je kan gewoon van de kaart kiezen wat je wilt. Het eten is simpel maar erg lekker. Ik had de eerste avond Japanse trio als voor gerecht deze was echt heerlijk. Een combinatie van vlees en vis. Daarna nam ik de varkenshaas met spek ook deze smaakte prima. Als toetje nam ik de crème brûlée deze was ook erg lekker! Sweet had als voorgerecht iets met beef, hij vond het heerlijk. Als hoofdgerecht nam die de saté, niet heel speciaal maar gewoon lekker! Als toetje had hij de dame blanche, altijd goed. Daarna namen we nog even een scroppino, heerlijk! En ook met familie Sweet hebben wij een heerlijke avond gehad.

Het is een druk restaurant maar wel heel gezellig en het is betaalbaar voor iedereen. Op deze manier kan iedereen een keer lekker uit eten gaan en genieten van een heerlijke avond.

Top concept en heerlijk eten!

Bedankt alle medewerkers van Bregje, wij hebben genoten.

 

Liefs Sweet & Spicy