Blog over restaurants


Klein Zwitserland

Sweet & Spicy waren dit keer aan het eten bij Klein Zwitserland in Wijk aan Zee. Een prachtig klein dorpje, ja je raad het al aan zee!

Bij dit restaurant hebben wij zelfs 2 avonden gegeten zo lekker was het.

Je word heel vriendelijk ontvangen alsof je in een warme familie terecht komt. 

De kaart is enorm uitgebreid dat was ook een reden dat we gewoon 2 dagen gingen omdat we niet konden kiezen haha

We namen eerst lekker een mandje brood. Het stokbrood werd warm geserveerd wat ik altijd een pluspunt vind.

Daarna nam ik escargots en Sweet nam een lekkere carpaccio. Het was allebei echt heerlijk! We konden lekker rustig eten en zelf aangeven als we het volgende gerecht wilde dat was ook al erg fijn. De wijnglazen worden ook echt goed vol geschonken ook erg belangrijk natuurlijk ;) 

Als hoofdgerecht nam ik een spies van Tijger garnalen en Sweet nam varkenshaas pikant. Ook dat was weer geweldig lekker. De spiesen worden daar boven je bord oogehangen aan een ketting, heel apart. Ze staan daar ook bekend om.

Als toetje nam ik crème brûlée met een bolletje ijs en Sweet een lavacakeje. Ze hadden een sterretje voor mijn verjaardag aan gedaan op mijn toetje dus was ook erg leuk en lekker.

2de avond was net zo geweldig hele leuke ober die lekker grapjes kon maken en goed kon vertellen over het eten. We hadden als hoofd allebij een snitzel genomen ik met brie en rode vruchtensaus die was echt verrukkelijk. 

Voor de rest ben je in Wijk aan Zee  ga hier dan echt even een keer eten!

Bedankt iedereen van Klein Zwitserland we hebben genoten!

Liefs 

Sweet & Spicy