Blog over restaurants


Bo & Ro

Hallo, daar zijn we weer!

Gisteren was Sweet & Spicy bij Bo & Ro in Zoetermeer. Hele mooie locatie op de markt aan het water. We kwamen binnen en daar werden we hartelijk ontvangen. Onze jassen werden netjes aangenomen en we werden naar onze plaats begeleid.

Wij kregen een mooi plekje aan het raam met uitzicht over het water.

Ik nam een lekker glaasje droge witte wijn en Spicy natuurlijk een lekker biertje.

We namen de rondreis door de kaart. Dat was echt geweldig. Eerst een plank met broodhapjes. Daarna 3 soorten overheerlijke amuses. Bij alle hapjes kreeg je een mooie uitleg wat alles was.

Daarna kregen we heerlijke rijst met kip op perzische  wijze en natuurlijk de bekende knoflook daar ga ik verder niks over zeggen die MOET je gewoon zelf even gaan proeven. 

Daarna kregen we weer een gang met een stoofpotje die echt geweldig was! En nog 2 andere gerechtjes die ook weer overheerlijk smaakte! Onze tongen werden die avond echt gestreeld alles was heerlijk en alle smaken zijn geweldig. 

Dan het toetje een heerlijk bolletje ijs met een krokante bovenop. Een lekker stukje brownie met toefje witte chocolade. Een klein glaasje met panna cotta met een laagje zoet/zure jam erover. Ik vond die wel een beetje te zuur maar op zich met de pudding erbij wel lekker. En dan tot slot nog de mini creme brûlée met speculaas smaak.

Het personeel was geweldig. Heel aardig en ze gaven mooie uitleg bij elke gang. Ook werd alles goed geserveerd en dan bedoelen wij dat het niet te snel en niet te langzaam ging. Het was gewoon perfect!

Na het betalen werden onze jassen netjes aangedaan bij ons en vertrokken wij met een voldaan gevoel weer naar huis.

Het was echt een heerlijke avond met prachtige en heerlijke gerechten. Zeker een aanrader en ons zie je heel snel weer!

 

Liefs Sweet & Spicy