Blog over restaurants


Tjix & Beers

Goededag daar zijn wij weer,

Deze keer heeft Spicy samen met haar vriendin Zoutje gegeten bij een nieuw restaurant in de Dorpsstraat in Zoetermeer genaamd Tjix & Beers.

Het is van dezelfde eigenaar als Class by Jofel. Het pand is prachtig opgeknapt en straalt echt gezelligheid uit als je binnenkomt. Je loopt meteen langst de open keuken met de geur van kip die je meteen tegemoet komt. Want ja het is een echt kippen restaurant. Wij hadden een leuk plekje voor 2 op een verhogings stukje, echt heel gezellig. Personeel was ook heel open en vriendelijk en konden ook lekker een grapje maken zo af en toe. Ik (spicy) nam het menu van de week die buiten de kaart om werd aangeboden. 

Dat was een heerlijk chicken Thai soepje die Zoutje ook nam. De soep was echt heerlijk, het had wel net iets warmer gemogen, soep was een beetje lauw maar dat deed niks aan de smaak want het was verder heerlijk. Toen nam ik een halve kip met een bloedsinaasappel sausje en frietjes erbij en Zoutje nam een halve kip spicy. 

De kip was erg lekker maar de patat....die was verrukkelijk! Echt heerlijke patatjes maken ze. En uiteraard de kip ook echt geweldig.

We hebben helaas geen toetje meer genomen want wij zaten echt helemaal vol. Ik ga zeker nog eens terug en dan neem ik natuurlijk Sweet even mee die moet ook zeker deze kip gaan proeven. Net als iedereen die dat moet gaan proeven! Dus onthoud Tjix & Beers in de Dorpsstraat en ga heerlijk genieten van de lekkerste kip.

En nee deze tent is niet alleen voor mannen wat met de naam wel een beetje zo over komt maar je kan er ook gewoon heerlijk met een vriendin heen. Dus ga dat doen!

 

Tjix & Beers bedankt voor de heerlijke avond en tot snel!

 

Liefs Spicy