Blog over restaurants


Eten bij Tot Zo!

Zoetermeer, Oosterheem.

Hallo, daar zijn wij weer!

Dit keer heeft Sweet & Spicy gegeten bij Tot zo in Zoetermeer in Oosterheem.

Dit is 1 van onze favoriete restaurants. Het is pas een beetje heringericht en ziet er piekfijn uit allemaal. Je komt altijd eerst binnen in een klein winkeltje waar je leuke sieraden en accessoires kan kopen. En daarna kom je binnen in het restaurant. Dat is dus al een hele leuke en unieke combi.

Wij worden heel gastvrij ontvangen en naar onze tafel gebracht waar wij meteen een drankje kunnen bestellen.

Bij Tot zo kan je onbeperkt eten op een andere manier. Gewoon lekker blijven zitten en je kan voor 29.50 lekker alles eten wat je wilt. 1 gerecht per keer kan je bestellen. En het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten. Ik Spicy vond de ravioli wat minder. Maar de rest was weer geweldig. Ook sweet heeft weer genoten van alle gerechtjes. De gerechten zijn wat kleiner gemaakt natuurlijk maar je kan hier heerlijk genieten. Wat ook erg fijn is is dat je zo lang kan blijven zitten als je wilt. Je hoeft dus niet na 2 uur de deur uit maar gewoon genieten van jou avond met heerlijke gerechtjes en wijntjes!

Personeel is altijd top. Wij vermaken ons hier altijd.

Dus wil je een keer wat anders ga dan zeker een keer hier gezellig eten. En laat ons weten wat je zelf ervan vond. 

Lieve personeel van tot zo! Bedankt weer voor de heerlijke avond en ook de koks weer bedankt voor de heerlijke gerechten!

Tot snel!

 

Liefs Sweet & Spicy