Blog over restaurants


Lunch bij Oceans Square

Scheveningen

Sweet & Spicy was vandaag lekker gaan lunchen in Scheveningen bij Oceans Square. Wij hadden een bon van vakantieveilingen dus hadden wij weer een reden lekker te gaan eten. Het was voor een 3 gangenlunch. Wij kwamen binnen en het restaurant geeft meteen een leuke gezellige sfeer. Mooie inrichting en open keuken dus je kan lekker mee kijken. Wij namen plaatst aan een leuke ronde tafel met een ronde bank eromheen. Erg leuk! 

Eerst koffie gedronken en toen konden wij kiezen uit ons 3 gangen menu. Leuke keuzes die je kon maken. Ik nam eerst de uiensoep en sweet de tomatensoep. Er werd een mooie grote kom soep geserveerd en het was heerlijk. Personeel is ook erg vriendelijk en je word snel geholpen.

Daarna nam ik de salade met warme geitenkaas en sweet nam het waldkorn broodje met carpaccio. Daarbij namen wij een sinaasappelsap. Die was niet vers geperst maar wel lekker. De salade en het broodje waren ook weer heerlijk. Daarna nam ik nog een lekker stukje cheesecake en sweet nam de appeltaart. Ook die waren weer perfect. Eindelijk een mooi klein stukje cheesecake die precies genoeg voor je is, dus daar was ik wel blij mee. Daarna nog een heerlijke munt thee genomen en daarna weer op naar huis. 

Ik moet echt zeggen wij hebben genoten van ons bezoek aan Oceans Square een erg leuk restaurant op het pleintje bij het kurhaus. Zeker een bezoek waard!

Bedankt voor de heerlijke lunch en de goede service!

We come back .

Liefs Sweet & Spicy