Blog over restaurants


Eten bij The old pal

Sweet & Spicy is samen met de ouders van Sweet lekker gaan eten bij The old pal in Zoetermeer voor Sweet zijn verjaardag. Gelukkig was er gereserveerd want het was erg druk. Helaas kregen wij wel een plekje in een vergeten hoekje waardoor het ook erg lang duurde voordat wij konden bestellen. Sterker nog we moesten zelf roepen om te kunnen bestellen, dat was al erg jammer.

Uiteindelijk onze bestelling gedaan. We dachten we doen makkelijk en nemen allemaal hetzelfde. Een proeverij van voorgerechten en daarna een proeverij van wat hoofdgerechten. Wij melden erbij dat we allemaal geen vis hoeven omdat Sweet geen vis lust en we dachten dan doen wij gewoon allemaal geen vis, houd het makkelijk. 

Opeens vind de vader van Sweet een redelijk groot stuk glas in zijn wijn, gelukkig was hij er niet in gestikt. Maar zijn glas was niet kapot dus het lag er al in voordat de wijn erin geschonken werd. Dat was erg nalatig en zelfs gevaarlijk, erg grote fout en dus weer erg jammer! We kregen toen wel allemaal 1 drankje gratis maar goed het had allemaal erger kunnen aflopen natuurlijk met dat stukje glas.

Oke toen kwam de proeverij van de voorgerechten met VIS!

Beetje jammer weer maar wij hebben daardoor extra genoten van de vis van Sweet. Wij moeten allemaal wel bekennen dat de gerechten echt heerlijk waren. Aan het eten was totaal niks op aan te merken. Daarna kwam onze proeverij van hoofdgerechten. Ook dit was allemaal heerlijk! Enige wat ik zelf vond is dat het erg veel was voor een proeverij. Grote stukken vlees beetje richting de griekse stijl. Dus dat mocht van mij allemaal wat kleiner. 

Al met al hebben wij wel erg genoten van ons eten en ik moet ook zeggen dat ik hier vaker heb gegeten en toen ging het allemaal prima. 

Soms heb je gewoon een pechdag maar ook daar schrijven wij over.

Toch blijf ik dit gezellige restaurant wel aanraden ondanks onze avond dit keer blijft het eten heerlijk en de service is meestal wel goed.

 

Liefs Sweet & Spicy